ADIUNKT w jednostce WI, KATEDRA INŻYNIERII BIOSYSTEMÓW I PROCESÓW CHEMICZNYCH
|
dr inż.
ŁUKASZ BIŁOS
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Zapraszam na konsultacje w semestrze zimowym 2024/2025: Poniedziałek 12.30- 13.30 oraz niedziela stacjonarna od 14.30-15.30 / niedziela niestacjonarna 16.20-17.20
Online po wcześniejszym umówieniu: https://etele.po.edu.pl/konsultacje%C5%81ukaszBi%C5%82os
Miejsce spotkania ME-306 / ME 012
Zainteresowania
- Mieszanie materiałów ziarnistych
- Komputerowa analiza obrazu
- Biotechnologia
- Odnawialne źródła energii
Koordynowane przedmioty
2022/23z - Biofizyka WF/00-SJ>Biofizyk(1)
2022/23z - Eksploatacja maszyn i urządzeń II/TS-SI>EksMasUR(7)
2022/23z - Mechanika ogólna i ruch płynów IT/00-SI>MORP(1)
2022/23z - Podstawy biotechnologii żywności IT/00-SI>PodBioZY(3)
2022/23l - Komputerowe wspomaganie projektowania IT/00-SI>KomWspPR(2)
2022/23l - Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym IT/00-SI>MOPS(2)
2022/23l - Metrologia techniczna i technika mikroskopowania IT/00-SI>MTTM(4)
2022/23l - Procesy cieplno-dyfuzyjne IT/00-SI>ProCieDY(4)
2022/23l - Procesy i operacje jednostkowe IT/00-SI>ProOpeJE(4)
2022/23l - Technologia spożywczych produktów fermentowanych IT/00-SI>TSPF(4)
2022/23l - Żywienie człowieka z elementami anatomii i fizjologii IT/00-SI>ZyCzELAF(4)
2023/24z - Biofizyka WF/00-SJ>Biofizyk(1)
2023/24z - Inżynieria procesowa w przemyśle spożywczym IT/00-SI>IPPS(5)
2023/24z - Metrologia procesowa IT/00-SI>MetrProc(5)
2023/24z - Technologie przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - I IT/JB-SI>TePrPRRZ(5)
2023/24l - Materiały i opakowania w produkcji żywności IK/00-NL>MOPZ(2)
2023/24l - Materiały i opakowania w produkcji żywności IK/00-SL>MOPZ(2)
2023/24l - Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym IK/00-NL>PrOpJEPS(2)
2023/24l - Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym IK/00-SL>PrOpJEPS(2)
2024/25z - Podstawy biotechnologii żywności IK/00-NL>PodBioZY(3)
2024/25z - Podstawy biotechnologii żywności IK/00-SL>PodBioZY(3)
2024/25z - Przechowywanie i utrwalanie żywności IK/00-NL>PrzUtrZY(3)
2024/25z - Przechowywanie i utrwalanie żywności IK/00-SL>PrzUtrZY(3)
Prowadzone przedmioty
2022/23z - Eksploatacja maszyn i urządzeń II/TS-SI>EksMasUR(7):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23z - Mechanika ogólna i ruch płynów IT/00-SI>MORP(1):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Komputerowe wspomaganie projektowania IT/00-SI>KomWspPR(2):
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Procesy i operacje jednostkowe IT/00-SI>ProOpeJE(4):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Żywienie człowieka z elementami anatomii i fizjologii IT/00-SI>ZyCzELAF(4):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2023/24z - Inżynieria procesowa w przemyśle spożywczym IT/00-SI>IPPS(5):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2023/24z - Technologie przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - I IT/JB-SI>TePrPRRZ(5):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24l - Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym IK/00-NL>PrOpJEPS(2):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24l - Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym IK/00-SL>PrOpJEPS(2):
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Przechowywanie i utrwalanie żywności IK/00-NL>PrzUtrZY(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Przechowywanie i utrwalanie żywności IK/00-SL>PrzUtrZY(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)