![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

DR HAB. INŻ.
KATARZYNA SZWEDZIAK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje w czasie semestru zimowego 2022/23 dla studentów będą odbywały się we wtorki w godzinach od 12:00-13:30 w pokoju ME -326 przy ulicy Mikołajczyka 5
Link do konsultacji:https://etele.po.edu.pl/KatarzynaSzwedziakKonsultacje
Koordynowane przedmioty
2020/21z - Analiza i ocena jakości żywności IT/00-SI>AOJZ(3)
2020/21z - Rolnictwo ekologiczne IT/JB-SI>RolnEkol(7)
2020/21z - Technologia przetwarzania produktów roślinnych IT/JB-SI>TPPR(5)
2020/21z - Utrwalanie żywności IT/00-SI>UtrwZywn(3)
2020/21l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych IT/JB-SI>BiPoPRSR(6)
2020/21l - Praca przejściowa IT/JB-SI>PracPrze(6)
2021/22z - Chemia produktów rolno - spożywczych IT/JB-SI>CPRS(7)
2021/22z - Eurologistyka IL/00-SI>Eurologi(7)
2021/22z - Eurologistyka IL/SI-NI>Eurologi(7)
2021/22z - Organizacja produkcji IT/JB-NI>OrgaProd(5)
2021/22z - Rolnictwo ekologiczne IT/JB-SI>RolnEkol(7)
2021/22z - Technologie informacyjne IT/00-SI>TechInfo(1)
2021/22l - Chemia produktów rolno – spożywczych IT/00-SI>CPRS(2)
2021/22l - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II IG/JB-NI>TePrPRRZ(6)
2021/22l - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II IT/JB-SI>TePrPRRZ(6)
2022/23z - Analiza i ocena jakości żywności IT/00-SI>AOJZ(3)
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3)
2022/23z - Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności IT/00-SI>PTPZ(3)
2022/23z - Rolnictwo ekologiczne IT/JB-SI>RolnEkol(7)
Prowadzone przedmioty
2020/21z - Analiza i ocena jakości żywności IT/00-SI>AOJZ(3):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21z - Technologia przetwarzania produktów roślinnych IT/JB-SI>TPPR(5):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych IT/JB-SI>BiPoPRSR(6):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22z - Rolnictwo ekologiczne IT/JB-SI>RolnEkol(7):
Projekt (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Chemia produktów rolno – spożywczych IT/00-SI>CPRS(2):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II IG/JB-NI>TePrPRRZ(6):
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II IT/JB-SI>TePrPRRZ(6):
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23z - Analiza i ocena jakości żywności IT/00-SI>AOJZ(3):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3):
Ćwiczenia (grupa 1), Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)