![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce WI, KATEDRA INŻYNIERII BIOSYSTEMÓW I PROCESÓW CHEMICZNYCH
|

DR HAB. INŻ.
DOMINIKA MATUSZEK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje semestr letni 2021/2022
poniedziałki godz. 11:00-12:30
KONSULTACJE W SESJI EGZAMINACYJNEJ – SEMESTR LETNI 2021/2022
poniedziałki godz. 10:00-11:30
stacjonarnie: E303 ul. Mikołajczyka 5
zdalnie: https://etele.po.edu.pl/KonsultacjeD.Matuszek
Koordynowane przedmioty
2020/21z - Dietetyka i suplementacja IT/JB-SI>DietSupl(5)
2020/21z - Ochrona własności intelektualnej IT/JB-SI>OchWlaIN(7)
2020/21z - Prawo żywnościowe IT/00-NI>PrawZywn(3)
2020/21z - Prawo żywnościowe IT/00-SI>PrawZywn(3)
2020/21z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-SI>WpBaNZSO(5)
2020/21l - Magazynowanie i transport IT/00-NI>MagaTran(4)
2020/21l - Magazynowanie i transport IT/00-SI>MagaTran(4)
2020/21l - Ochrona środowiska IT/00-NI>OchrSrod(4)
2020/21l - Ochrona środowiska IT/00-SI>OchrSrod(4)
2020/21l - Przedm.obier.K VII: Ochrona własności intelektualnej IP/00-SI>POWI(8)
2020/21l - Zarządzanie i marketing IT/00-NI>ZarzMark(4)
2020/21l - Zasady produkcji bezpiecznej żywności IT/JB-SI>ZPBZ(6)
2021/22z - Dietetyka i suplementacja IT/JB-NI>DietSupl(5)
2021/22z - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna IT/00-SI>GWSE(1)
2021/22z - Ochrona własności intelektualnej IT/JB-SI>OchWlaIN(7)
2021/22z - Podstawy ekologii i ochrony środowiska IT/00-SI>PEOS(1)
2021/22z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-NI>WpBaNZSO(5)
2021/22z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-SI>WpBaNZSO(5)
2021/22l - Construction and operating of refrigerating systems MU/00-SI>CoAnOORS(7)
2021/22l - Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - II IG/JB-NI>JPPZ(6)
2021/22l - Zarządzanie środowiskowe IF/00-NI>ZarzSrod(2)
2021/22l - Zarządzanie środowiskowe IZ/00-SI>ZarzSrod(2)
2021/22l - Zasady produkcji bezpiecznej żywności IT/JB-SI>ZPBZ(6)
Prowadzone przedmioty
2020/21z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-SI>WpBaNZSO(5):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21l - Zasady produkcji bezpiecznej żywności IT/JB-SI>ZPBZ(6):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-NI>WpBaNZSO(5):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22z - Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną IT/JB-SI>WpBaNZSO(5):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Construction and operating of refrigerating systems MU/00-SI>CoAnOORS(7):
Wykład (grupa 1)