ADIUNKT w jednostce WI, KATEDRA INŻYNIERII BIOSYSTEMÓW I PROCESÓW CHEMICZNYCH
|
dr inż.
EWA POLAŃCZYK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje w semestrze zimowym 2024/2025 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych:
Wtorek - 12.00-12.45 pokój ME-322
Sobota - 19.45 - 20.30 konsultacje zdalne (zjazdy zdalne na WIPIL)
Niedziela - 15.30 - 16.15 pokój ME-322 (zjazdy kontaktowe na WIPIL)
W razie potrzeby istnieje możliwość konsultacji w innym terminie lub konsultacji online za pośrednictwem Jitsi Meet po wcześniejszym umówieniu się drogą e-mailową.
Link do konsultacji: https://etele.po.edu.pl/EwaPola%C5%84czykKonsultacje
Koordynowane przedmioty
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3)
2022/23z - Ochrona własności intelektualnej IG/JB-NI>OchWlaIN(7)
2022/23z - Ochrona własności intelektualnej IT/JB-SI>OchWlaIN(7)
2022/23z - Ogólna technologia żywności IT/00-SI>OgoTecZY(1)
2022/23z - Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności IT/00-SI>PTPZ(3)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I IP/00-SI>PrzHumSP(1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1)
2022/23z - Przedmiot wybieralny 1: Społeczne środowisko pracy II/00-SI>W:SpSrPr(3)
2022/23l - Magazynowanie i transport IT/00-SI>MagaTran(4)
2022/23l - Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego IT/00-SI>MAPS(2)
2022/23l - Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IT/00-SI>PoPrSURZ(4)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IL/00-SI>PrHSSKZK(2)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IT/00-SI>PrHSSKZK(2)
2023/24z - Jakość produktów pochodzenia roślinnego I IT/JB-SI>JPPR(5)
2023/24z - Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych IK/00-NL>PSRZ(1)
2023/24z - Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych IK/00-SL>PSRZ(1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem ID/00-NI>PrzHumSP(1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IL/00-SI>PrzHumSP(1)
2023/24z - Rolnictwo ekologiczne IT/JB-SI>RolnEkol(5)
2023/24l - Motywacja i zarządzanie czasem IF/00-NI>MotZarCZ(2)
2023/24l - Motywacja i zarządzanie czasem IZ/00-SI>MotZarCZ(2)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IK/00-NL>H:SkKoZK(2)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IK/00-SL>H:SkKoZK(2)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IL/00-SI>PrHSSKZK(2)
2023/24l - Przedmiot wybieralny 2: Komunikacja społeczna IL/00-SI>W:KomSpo(4)
2024/25z - Człowiek w procesie pracy ID/IB-NI>CzlProPR(5)
2024/25z - Komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>KomZarKO(1)
2024/25z - Komunikacja i zarządzanie konfliktem IL/00-SI>KomZarKO(1)
2024/25z - Podstawy technologii gastronomicznej IT/00-SI>PodTecGA(7)
2024/25z - Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych IK/00-SL>PSRZ(1)
2024/25z - Technologia gastronomiczna IK/00-NL>TechGast(3)
2024/25z - Technologia gastronomiczna IK/00-SL>TechGast(3)
Prowadzone przedmioty
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem ID/00-NI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IL/00-SI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot wybieralny 1: Społeczne środowisko pracy II/00-SI>W:SpSrPr(3):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23l - Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IT/00-SI>PoPrSURZ(4):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IT/00-SI>H:MIZC(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IL/00-SI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IT/00-SI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24z - Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych IK/00-NL>PSRZ(1):
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24z - Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych IK/00-SL>PSRZ(1):
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1):
Wykład (grupa 1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem ID/00-NI>PrzHumSP(1):
Wykład (grupa 1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IK/00-NL>H:MiZC(1):
Wykład (grupa 1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IK/00-SL>H:MiZC(1):
Wykład (grupa 1)
2023/24z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IL/00-SI>PrzHumSP(1):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Motywacja i zarządzanie czasem IF/00-NI>MotZarCZ(2):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2023/24l - Motywacja i zarządzanie czasem IZ/00-SI>MotZarCZ(2):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IK/00-NL>H:SkKoZK(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IK/00-SL>H:SkKoZK(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IL/00-SI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2023/24l - Przedmiot wybieralny 2: Komunikacja społeczna IL/00-SI>W:KomSpo(4):
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Podstawy technologii gastronomicznej IT/00-SI>PodTecGA(7):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IK/00-SL>H:MiZC(1):
Wykład (grupa 1)
2024/25z - Technologia gastronomiczna IK/00-NL>TechGast(3):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Technologia gastronomiczna IK/00-SL>TechGast(3):
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25z - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych IK/00-NL>TePrPRRZ(3):
Wykład (grupa 1)
2024/25z - Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych IK/00-SL>TePrPRRZ(3):
Wykład (grupa 1)
2024/25l - Motywacja i zarządzanie czasem IF/00-NI>MotZarCZ(2):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2024/25l - Motywacja i zarządzanie czasem IZ/00-SI>MotZarCZ(2):
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2024/25l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IK/00-SL>H:SkKoZK(2):
Wykład (grupa 1)
2024/25l - Przedmiot wybieralny 2: Komunikacja społeczna ID/00-NI>W:KomSpo(4):
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)