![]() |
ADIUNKT w jednostce WI, KATEDRA INŻYNIERII BIOSYSTEMÓW I PROCESÓW CHEMICZNYCH
|

dr inż.
EWA POLAŃCZYK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje w semestrze letnim 2022/2023 dla studentów studiów stacjonarnych i niestacjonarnych:
Poniedziałek w godz. 08.30-10.00 w pokoju ME-322
Soboty zjazdowe parzyste w godz. 16.20 - 17.05 tylko online za pośrednictwem Jitsi Meet.
W razie potrzeby istnieje możliwość konsultacji w innym terminie lub konsultacji online za pośrednictwem Jitsi Meet po wcześniejszym umówieniu się drogą e-mailową.
Link do konsultacji: https://etele.po.edu.pl/EwaPola%C5%84czykKonsultacje
Koordynowane przedmioty
2020/21z - Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego - I IT/00-NI>MAPS(3)
2020/21z - Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego I IT/00-SI>MAPS(3)
2020/21z - Podstawy biotechnologii żywności IT/00-SI>PodBioZY(3)
2020/21z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1)
2020/21z - Przedmiot humanistyczny 1: Kultura języka IL/00-NI>H:KulJez(1)
2020/21z - Systemy rachunkowości gospodarki ekonomicznej IT/00-NI>SRGE(3)
2020/21l - Biotechnologia żywności IT/00-SI>BiotZywn(4)
2020/21l - Moduł wybieralny III - Komunikacja społeczna IT/JB-SI>MWKS(6)
2020/21l - Procesy i operacje jednostkowe IT/00-NI>ProOpeJE(4)
2020/21l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Coaching i zarządzanie sobą - sztuka bezstresowej efektywności EX/00-NM>PHSCZSSB(2)
2020/21l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2)
2020/21l - Przedmiot humanistyczny 2: Filozofia z elementami etyki IL/00-NI>H:FiElEt(2)
2020/21l - Technologia przetwarzania produktów zwierzęcych IT/JB-SI>TPPZ(6)
2020/21l - Zarządzanie i marketing IT/00-SI>ZarzMark(4)
2021/22z - Ekologia IL/00-NI>Ekologia(1)
2021/22z - Ekologia IZ/00-NI>Ekologia(1)
2021/22z - Ochrona własności intelektualnej MM/00-SI>OchWlaIN(7)
2021/22z - Ogólna technologia żywności IT/00-SI>OgoTecZY(1)
2021/22z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1)
2021/22l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IG/JB-NI>BiPoPSRZ(6)
2021/22l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IT/JB-SI>BiPoPSRZ(6)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IT/00-SI>PrHSSKZK(2)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IX/00-SI>PrHSSKZK(2)
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3)
2022/23z - Ochrona własności intelektualnej IG/JB-NI>OchWlaIN(7)
2022/23z - Ochrona własności intelektualnej IT/JB-SI>OchWlaIN(7)
2022/23z - Ogólna technologia żywności IT/00-SI>OgoTecZY(1)
2022/23z - Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności IT/00-SI>PTPZ(3)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I IP/00-SI>PrzHumSP(1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1)
2022/23z - Przedmiot wybieralny 1: Społeczne środowisko pracy II/00-SI>W:SpSrPr(3)
Prowadzone przedmioty
2020/21z - Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego - I IT/00-NI>MAPS(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21z - Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego I IT/00-SI>MAPS(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1):
Wykład (grupa 1)
2020/21z - Systemy rachunkowości gospodarki ekonomicznej IT/00-NI>SRGE(3):
Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Coaching i zarządzanie sobą - sztuka bezstresowej efektywności EX/00-NM>PHSCZSSB(2):
Wykład (grupa 1)
2020/21l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2):
Wykład (grupa 1)
2020/21l - Przedmiot humanistyczny 2: Filozofia z elementami etyki IL/00-NI>H:FiElEt(2):
Wykład (grupa 1)
2020/21l - Technologia przetwarzania produktów zwierzęcych IT/JB-SI>TPPZ(6):
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1):
Wykład (grupa 1)
2021/22z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IL/00-NI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2021/22z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IX/00-SI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2021/22l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IG/JB-NI>BiPoPSRZ(6):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IT/JB-SI>BiPoPSRZ(6):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22l - Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - II IG/JB-NI>JPPZ(6):
Ćwiczenia (grupa 1), Projekt (grupa 1)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IT/00-SI>H:MIZC(2):
Wykład (grupa 1)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IT/00-SI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2021/22l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem IX/00-SI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego IT/00-SI>EOPS(3):
Ćwiczenia (grupa 1), Projekt (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Kultura języka EX/00-SI>PrHuSPKJ(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem ID/00-NI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IL/00-SI>H:MIZC(1):
Wykład (grupa 1)
2022/23z - Przedmiot wybieralny 1: Społeczne środowisko pracy II/00-SI>W:SpSrPr(3):
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych IT/00-SI>PoPrSURZ(4):
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem IT/00-SI>H:MIZC(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Komunikacja społeczna EX/00-SI>PrHuSPKS(2):
Wykład (grupa 1)
2022/23l - Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem ID/00-NI>PrHSSKZK(2):
Wykład (grupa 1)