Politechnika Opolska - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: IT/00-SI>MOPS(2)
Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym
Jednostka: Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki
Grupy: 1 rok, sem.2, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.)
Punkty ECTS i inne: 2.00 Podstawowe informacje o zasadach przyporządkowania punktów ECTS:
  • roczny wymiar godzinowy nakładu pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się dla danego etapu studiów wynosi 1500-1800 h, co odpowiada 60 ECTS;
  • tygodniowy wymiar godzinowy nakładu pracy studenta wynosi 45 h;
  • 1 punkt ECTS odpowiada 25-30 godzinom pracy studenta potrzebnej do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się;
  • tygodniowy nakład pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się pozwala uzyskać 1,5 ECTS;
  • nakład pracy potrzebny do zaliczenia przedmiotu, któremu przypisano 3 ECTS, stanowi 10% semestralnego obciążenia studenta.
Język prowadzenia: (brak danych)

Zajęcia w cyklu "semestr letni 2021/22" (zakończony)

Okres: 2022-02-28 - 2022-07-10
Wybrany podział planu:


powiększ
zobacz plan zajęć
Typ zajęć:
Wykład, 15 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: MARIA MADEJ-LACHOWSKA
Prowadzący grup: MARIA MADEJ-LACHOWSKA
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-3 (2022-08-19)