Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/00-SI>MOPS(2) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
1 rok, sem.2, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.) |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-02-28 - 2022-07-10 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MARIA MADEJ-LACHOWSKA | |
Prowadzący grup: | MARIA MADEJ-LACHOWSKA | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ŁUKASZ BIŁOS, MARIA MADEJ-LACHOWSKA, MAŁGORZATA PASEK | |
Prowadzący grup: | ŁUKASZ BIŁOS, MARIA MADEJ-LACHOWSKA, MAŁGORZATA PASEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.