Procesy i operacje jednostkowe
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/00-SI>ProOpeJE(4) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Procesy i operacje jednostkowe |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
2 rok, sem.4, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.) |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
LUB
2.00
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2019/20" (zakończony)
Okres: | 2020-02-24 - 2020-07-05 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | EWA POLAŃCZYK | |
Prowadzący grup: | SŁAWOMIR CZABAJ, EWA POLAŃCZYK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-02-22 - 2021-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MARIA MADEJ-LACHOWSKA | |
Prowadzący grup: | SŁAWOMIR CZABAJ, MARIA MADEJ-LACHOWSKA | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-02-27 - 2023-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ŁUKASZ BIŁOS | |
Prowadzący grup: | ŁUKASZ BIŁOS | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.