Dietetyka i suplementacja
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/JB-NI>DietSupl(5) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Dietetyka i suplementacja |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
2 rok, sem.4, technologia żywności i żywienie człowieka - Jakość i bezp. żyw., nst. I-go st. (inż.) |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 20 godzin
Wykład, 10 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | Karol Bierczyński, DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.