Dietetyka i suplementacja
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/JB-SI>DietSupl(5) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Dietetyka i suplementacja |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
3 rok, sem.5, technologia żywności i żywienie człowieka- Jakość i bezpieczeństwo żywności, st. I-go |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-14 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - egzamin |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MONIKA DĄBROWSKA-MOLENDA | |
Prowadzący grup: | MONIKA DĄBROWSKA-MOLENDA | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.