Prawo żywnościowe
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/00-SI>PrawZywn(3) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Prawo żywnościowe |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
2 rok, sem.3, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.) |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2019/20" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-02-16 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2020-10-01 - 2021-02-14 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-19 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MONIKA DĄBROWSKA-MOLENDA | |
Prowadzący grup: | MONIKA DĄBROWSKA-MOLENDA | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Wykład - zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.