Zasady produkcji bezpiecznej żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | IT/JB-SI>ZPBZ(6) |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Zasady produkcji bezpiecznej żywności |
Jednostka: | Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki |
Grupy: |
3 rok, sem.6, technologia żywności i żywienie człowieka- Jakość i bezpieczeństwo żywności, st. I-go |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2019/20" (zakończony)
Okres: | 2020-02-24 - 2020-07-05 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-02-22 - 2021-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | Karol Bierczyński, DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-02-28 - 2022-07-10 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DOMINIKA MATUSZEK | |
Prowadzący grup: | Krzysztof Barabosz, DOMINIKA MATUSZEK | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Laboratorium - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.