Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | WT/HG-SL>HoGaNAOW(6) |
| Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
| Nazwa przedmiotu: | Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich |
| Jednostka: | WW, KATEDRA TURYSTYKI I REKREACJI |
| Grupy: |
3 rok, sem. 6, turystyka i rekreacja - hotelarstwo i gastronomia, st. I-go stopnia (lic.) |
| Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
| Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2023/24" (zakończony)
| Okres: | 2024-02-26 - 2024-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ĆW
ĆW
WYKŁ
WYKŁ
ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | GRZEGORZ RAK | |
| Prowadzący grup: | GRZEGORZ RAK, BARBARA WOŚ | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Ćwiczenia - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2024/25" (zakończony)
| Okres: | 2025-02-24 - 2025-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT WYKŁ
ĆW
ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | DARIA HOŁODNIK | |
| Prowadzący grup: | DARIA HOŁODNIK | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Ćwiczenia - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "semestr letni 2025/26" (jeszcze nie rozpoczęty)
| Okres: | 2026-02-23 - 2026-09-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | (brak danych) | |
| Prowadzący grup: | DARIA HOŁODNIK | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
zaliczenie
Ćwiczenia - zaliczenie na ocenę Wykład - zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
