Zasady produkcji bezpiecznej żywności [IT/JB-SI>ZPBZ(6)]
semestr letni 2020/21
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Zasady produkcji bezpiecznej żywności [IT/JB-SI>ZPBZ(6)] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
semestr letni 2020/21 [2020/21l]
(zakończony)
Wykład [WYKŁ], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
co drugi poniedziałek (nieparzyste), 8:20 - 10:00
sala Zdalny WIPiL 01 Wirtualna uczelnia: https://elearning.po.edu.pl/ jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)/(nieparzyste)" odbywają się
zgodnie z terminami spotkań podanymi przy przedmiocie
|
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||
Prowadzący: | DOMINIKA MATUSZEK |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.