Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II [IT/JB-SI>TePrPRRZ(6)]
semestr letni 2021/22
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II [IT/JB-SI>TePrPRRZ(6)] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
semestr letni 2021/22 [2021/22l]
(zakończony)
Ćwiczenia [ĆW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)/(nieparzyste)" odbywają się
zgodnie z terminami spotkań podanymi przy przedmiocie
|
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | KATARZYNA SZWEDZIAK |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.