Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego [IT/00-SI>EOPS(3)]
semestr zimowy 2022/23
Projekt,
grupa nr 1
Przedmiot: | Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego [IT/00-SI>EOPS(3)] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
semestr zimowy 2022/23 [2022/23z]
(w trakcie)
Projekt [PROJ], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 18:50
sala M-E212 Mikołajczyka 5 jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)/(nieparzyste)" odbywają się
zgodnie z terminami spotkań podanymi przy przedmiocie
|
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | EWA POLAŃCZYK, KATARZYNA SZWEDZIAK |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.