Podstawy technologii gastronomicznej [IT/00-SI>PodTecGA(7)]
semestr zimowy 2024/25
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Podstawy technologii gastronomicznej [IT/00-SI>PodTecGA(7)] | ||||||||||||
Zajęcia: |
semestr zimowy 2024/25 [2024/25z]
(w trakcie)
Wykład [WYKŁ], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Termin i miejsce:
|
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)/(nieparzyste)"odbywają się zgodnie z terminami spotkań podanymi przy przedmiocie.
|
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | egzamin | ||||||||||||
Prowadzący: | EWA POLAŃCZYK |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.