Politechnika Opolska - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Podstawy technologii gastronomicznej [IT/00-SI>PodTecGA(7)] semestr zimowy 2024/25
Wykład, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Podstawy technologii gastronomicznej [IT/00-SI>PodTecGA(7)]
Zajęcia: semestr zimowy 2024/25 [2024/25z] (w trakcie)
Wykład [WYKŁ], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
co drugi poniedziałek (nieparzyste), 12:50 - 15:25
sala M-E211
Mikołajczyka 5 jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)/(nieparzyste)"odbywają się zgodnie z terminami spotkań podanymi przy przedmiocie.
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Data i miejsceProwadzący
2024-12-09 12:50 : 15:25 sala M-E211
Mikołajczyka 5
2024-12-10 12:50 : 15:25 sala M-E211
Mikołajczyka 5
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: egzamin
Prowadzący: EWA POLAŃCZYK
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Opolska.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-8 (2024-11-08)