2 rok, sem.4, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.) (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki)
Grupa przedmiotów: 2 rok, sem.4, technologia żywności i żywienie człowieka, st. I-go stopnia (inż.)
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2018/19l - semestr letni 2018/19 2019/20l - semestr letni 2019/20 2020/21l - semestr letni 2020/21 2022/23l - semestr letni 2022/23 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2018/19l | 2019/20l | 2020/21l | 2022/23l | |||||
IT/00-SI>BiotZywn(4) | brak |
![]() |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>MagaTran(4) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2018/19
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>MORP(4) | brak | brak |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>MechPlyn(4) | brak |
![]() |
brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>MetrTech(4) | brak | brak |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>MTTM(4) |
Metrologia techniczna i technika mikroskopowania (od 2023-02-27)
|
brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
IT/00-SI>MikrTech(4) |
Mikrobiologia techniczna (od 2023-02-27)
|
brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
IT/00-SI>NaCzANFC(4) |
![]() |
![]() |
brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2018/19
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>OchrSrod(4) | brak |
![]() |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>PoPrSURZ(4) |
Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych (od 2023-02-27)
|
brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
IT/00-SI>PodZywCZ(4) | brak |
![]() |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>ProCieDY(4) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2018/19
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>ProOpeJE(4) | brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>TechGast(4) | brak |
![]() |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>TSPF(4) |
Technologia spożywczych produktów fermentowanych (od 2023-02-27)
|
brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
IT/00-SI>ToksZywn(4) | brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>ZarzMark(4) | brak |
![]() |
![]() |
brak |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2019/20
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/00-SI>ZyCzELAF(4) |
Żywienie człowieka z elementami anatomii i fizjologii (od 2023-02-27)
|
brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|