4 rok, sem.7, technologia żywności i żywienie człowieka- Jakość i bezpieczeństwo żywności, st. I-go (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki)
Grupa przedmiotów: 4 rok, sem.7, technologia żywności i żywienie człowieka- Jakość i bezpieczeństwo żywności, st. I-go
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2020/21z - semestr zimowy 2020/21 2021/22z - semestr zimowy 2021/22 2022/23z - semestr zimowy 2022/23 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
2020/21z | 2021/22z | 2022/23z | |||||
IT/JB-SI>CPRS(7) |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr zimowy 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/JB-SI>OchWlaIN(7) |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr zimowy 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/JB-SI>RolnEkol(7) |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr zimowy 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
IT/JB-SI>SemiDypl(7) |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
semestr zimowy 2020/21
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||